Qui són realment les dones activistes “Femen”? Conegudes per usar el seu cos com a «arma» de comunicació, aquestes noies ucraïneses són avui la nova cara del feminisme. Han arribat a ser internacionalment conegudes per l'organització de protestes en topless contra el turisme sexual, institucions religioses o el sexisme.

EMISSIÓ: dimecres 5 de març.Aquest documental explica la seva història i la seva lluita, des d’Ucraïna fins a Bielorússia, passant per la resta d'Europa i després a Egipte i Tunísia. El seu missatge i els seus mètodes són impactants per a la majoria, però el reportatge dóna llum sobre les seves veritables intencions, la ideologia que hi ha al darrere i el procés de reclutament de les que s’anomenen «dones guerreres».


TRÀILER


El seu moviment ha despertat dones des de l'Orient Mitjà i avui compta amb molts seguidors. Són joves (menors de 25 anys) i no estan disposades a renunciar a la seva lluita contra l'opressió de la dona, fins i tot si això significa la presó, l'exili, o posar en perill les seves vides.

Un reportatge dirigit per Caroline Fourest i Nadia El Fani.