Pocs dies abans de les eleccions legislatives al parlament federal alemany, "60 minuts" estrena temporada investigant i exposant l’origen del poder econòmic, social i cultural de l’Alemanya d’avui en dia.


EMISSIÓ: dimecres 18 de setembre.Les empreses familiars no sempre es regeixen per les xifres trimestrals. La gent encara creu en una sòlida formació professional i en l’ocupació per a tota la vida a la mateixa empresa.
L'any passat, el govern va refusar l'energia nuclear perquè més del 20% del país ja està funcionant amb energies renovables. L'energia solar o eòlica ja no són només iniciatives a petita escala. Nombrosos pobles i ciutats s’alimenten amb aerogeneradors, no només perquè són sostenibles, sinó també perquè generen riquesa.
Bona part d’aquests diners se’n van cap a l’empresa Volkswagen, a Dresden, temple de la indústria automobilística alemanya, on cada alemany, almenys un cop durant la seva vida, hi anirà a buscar un vehicle.
I per últim hi ha el bosc, el “Das Wald”, el sòl primitiu del poble alemany, el lloc on tot va començar.
Tots aquests elements han contribuït al recent èxit econòmic dels nostres veïns de l'Est, pels quals avui tot Europa està mirant a Alemanya a la recerca de respostes.


TRÀILER


Dirigit per Alexander Oey.