Arxius

Estas veient: juny 2012
Categoria: Els documentals
Escrit per: 60 minuts
null

El pròxim dimecres 11 de juliol començaran les reemissions d'estiu del "60 minuts". Durant nou setmanes consecutives el 33 reemetrà una selecció dels millors reportatges que han passat pel "60 minuts" aquesta temporada. A continuació, podeu veure els títols que emetrem:

11 de juliol - DONES EN CONSTRUCCIÓ
18 de juliol - AMAZONIA: 1a part
25 de juliol - AMAZONIA: 2a part
1 d'agost - TOQUEN A REVOLUCIÓ
8 d'agost - MALALTS DE COMPRAR: LA CRISI DEL CONSUMISME
15 d'agost - LA DINASTIA MURDOCH
22 d'agost - EL GUST PEL REBUIG
29 d'agost - EL PRESIDENT
ATENCIÓ! CANVI DE PROGRAMACIÓ:
5 de setembre - EL DESPRÉS DE LA CRISI

Els dies 12 i 19 de setembre no hi haurà programa. A partir del 26 de setembre, el "60 minuts" començarà la temporada amb noves estrenes.
Categoria: Els documentals
Escrit per: 60 minuts
Emissió: dimarts 19 de juny

La setmana que comença la cimera de l’ONU sobre canvi climàtic Rio+20, aquest 60 minuts presentat pel prestigiós naturalista sir David Attenborough investiga si el món s'encamina cap a una crisi de la població. Si no es limita el nombre de naixements – cada dia n’hi ha 400.000 - tindrem una crisi d’aliments, aigua i energia. Aquesta és el punt de partida d’un reportatge que es pregunta com serà el futur de la humanitat.

null

Durant la seva llarga carrera, Attenborough ha vist com la població humana s’ha doblat i ha passat dels 2 mil milions i mig de persones l’any 1950 a gairebé 7 mil milions de persones avui dia. El nombre no para de créixer i es preveu que es sobrepassin els 9 mil milions de persones en els pròxims quaranta anys. Amb aquest context, el reportatge reflexiona sobre els profunds efectes d'aquest ràpid creixement, tant en els éssers humans com en el medi ambient.Una producció de la BBC. Presentat per David Attenborough. Dirigit i produït per Helen Shariatmadari. Productor executiu, Andrew Cohen.

» Veure més

06/06/2012: "Matrimoni per mail"

Categoria: Els documentals
Escrit per: 60 minuts
Emissió: dimarts 12 de juny

Només als Estats Units es calcula que cada any al voltant de 16.000 matrimonis són fruit de relacions que sorgeixen a partir de catàlegs en línia. Aquest “60 minuts” fa el seguiment de dos homes nord-americans durant el viatge que fan per trobar l’amor de la seva vida a la ciutat industrial de Togliatti, coneguda com "la Detroit de Rússia". Des de la primera trobada cara a cara amb la núvia potencial fins al final "sí, accepto" que fa la unió oficial, el reportatge ofereix una mirada sorprenent sobre el que poden arribar a fer algunes persones per trobar la companyia de la seva vida.

null

Gary Arfstrom i James Richards són dos dels nord-americans que estan buscant l'amor a l'estranger. Un és un submarinista de 36 anys i l'altre, un mestre d'escola de 52 anys. Tot i que cada història tindrà un desenllaç diferent, les seves experiències posen en relleu com n’és de difícil, trobar la núvia russa ideal. Des del moment de conèixer la família de la noia a l'antiga Unió Soviètica fins a l’arribada als Estats Units, la història està plena d’alts i baixos emocionals.

» Veure més